logo

Actualitat Notícies

Com estalviar en la factura del telèfon i internet


Ja no saps què fer per a estalviar en la factura del telèfon i internet? La comunicació ha passat a convertir-se en un aspecte fonamental i hui dia és quasi impossible plantejar-se prescindir d'això. Per això, a més de llambregar tarifes i tarifes a la recerca de les més econòmiques, cal tindre en compte certs trucs per a reduir l'import que paguem a les companyies telefòniques.

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha revelat quatre claus que poden aconseguir disminuir la quantia final de la nostra factura. El més important és saber què és exactament el que necessitem, concorde a l'ocupació que realitzem del telèfon i internet, per a no pagar més del que realment s'utilitzarà. També és recomanable revisar i comparar de tant en tant les tarifes i ofertes de les operadores fins a estar segurs que tenim contractada la que més ens convé.

Però hi ha altres maneres de reduir els teus pagaments. Aquestes són les quatre claus de l'OCU per a estalviar en la tarifa del telèfon i internet:

Contracta només el que necessites

En moltes ocasions ens deixem portar per les recomanacions de les companyies i acabem contractant un servei que no necessitem. Hui dia, segons les teues circumstàncies, pot ser que ja no precises un telèfon fix o tindre internet a casa perquè passes més temps fora. Potser hauries d'invertir més en les dades del mòbil que en la línia telefònica del teu habitatge, o tot el contrari. Per això, és imprescindible saber què gastes i dir adéu a serveis que puguen estar engreixant la teua factura sense que realment els dónes ús, com a gigues de més, un servei de televisió de pagament o una velocitat contractada superior a la que necessites.

Considera el streaming

La televisió de pagament augmenta considerablement la factura, però si no vols prescindir de sèries, pel·lícules o el futbol, la millor alternativa és optar pels continguts en *streaming, que multitud de companyies (*Netflix, *HBO, *MiTele, etc) ofereixen a un preu molt més assequible.

Opta pels operadors virtuals

Els operadors virtuals ofereixen un servei semblant als operadors de xarxa però amb unes tarifes bastant més baixes, que poden suposar un estalvi mitjà de 50 euros en la factura.
Cerca la millor tarifa per a tu

El mercat de les telecomunicacions ha canviat bastant, ja que molts dels operadors més xicotets han sigut absorbitst per les grans companyies. Malgrat això continua havent-hi una àmplia varietat d'empreses que tindre en compte i que ofereixen diverses tarifes entre les quals podem trobar la que més s'ajusta a la nostra demanda.

Consulta la notícia original ACI

© 2020 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías